Theuns Engineering

Theuns Engineering biedt specialistische ondersteuning binnen de metaalverwerkende industrie. De nadruk ligt hierbij op:

  • QA & QC-management: borging en controle van kwaliteit;
  • Lascoördinatie, lastechniek en lasbaarheidsvraagstukken;
  • Constructiemanagement: projectondersteuning vanuit een praktisch perspectief.

Theuns Engineering is betrokken, resultaatgericht en flexibel. Dankzij onze helikopterview kunnen we tegelijkertijd kwaliteit, veiligheid én projectvoortgang bewaken. We bieden ook oplossingen voor kleinere, niet minder belangrijke zaken. Zoals lasbaarheidsvraagstukken, of de opmaak en beoordeling van lasprocedures.

Theuns Engineering werkt onafhankelijk en desgewenst offshore. Opdrachten worden vooraf gedetailleerd besproken en vastgelegd met de opdrachtgever. Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we een bijdrage leveren aan het samenstellen van projectteams. Theuns Engineering richt zich vooral op de Belgische en Nederlandse markt, maar opereert ook daarbuiten.

Oprichter van Theuns Engineering is Frank Theuns, gecertificeerd lasingenieur met jarenlange ervaring in praktijk en theorie. Momenteel zet hij zijn expertise in als fabrication manager voor een grote Belgische offshore aannemer.